Túri Gábor

Túri Gábor +36 30 971 9692 Üzleti tanácsadó, stratéga, projektmenedzser

Mérnök és műszaki menedzser végzettséggel, aktív felsőfokú német és tárgyalási szintű angolul nyelvtudással, 8+ év vezetői tapasztalattal rendelkezem, melyet nemzetközi kereskedelmi cégek hazai képviseleteinél Business Development Managereként szereztem. Vezettem, szerveztem újra 5-10 fős teameket, felépítettem a tartós piaci növekedés alapjait üzleti stratégiák kidolgozása mellett (stabil 15-20% növekedés/év) ERP és CRM rendszerek bevezetésével és azok teljeskörű menedzselésével. A sikeres növekedés alapja a pénzügyi elemzés, az üzleti tervezés, valamint menedzsment riporting világa. 7 évig dolgoztam egy ausztriai központtal rendelkező bankban, ahol üzemeltetési területen pénzügyi tervezéssel, riportálással foglalkoztam.
Az elmúlt 4 évben kimondottan projektmenedzserként dolgoztam egy 100%-ban magyar tulajdonú elektronikai K+F cégnél, ahol nemzetközi fejlesztési projektek (HW-SW) vezetését végeztem, valamint menedzsment szintű informatikai és üzletmenet fejlesztési projektek teljeskörű projektvezetését láttam el beleértve a rendszerek üzemeltetésének a felügyeletét is.

Munkám során, 15 év alatt megéltem több KKV céget, ahol a nem vagy nem időben meghozott tulajdonosi döntések következtében a cégek nehéz helyzetbe kerültek, melynek következménye a bezárás, kényszereladás vagy a radikális létszámleépítés lett.

Célom, hogy akár induló, akár évek óta működő vállalkozásodat tanácsadóként átsegítsem az indulás vagy a változás/fejlődés rögös útján, hogy elkerülhesd a fenti hibákat. Dönteni helyetted nem tudok, de segíteni abban, hogy legyen bátorságod olyan döntéseket meghozni, amivel a vállalkozásod sikeres lehet!

Te készen állsz a változásra?

Ha igen a válaszod, és a győztesek közé akarsz tartozni, akkor gyere és dolgozzunk együtt!

Contact Information

Magyarország
Verified by MonsterInsights