Jozifek-Szűcs Gitta

Jozifek-Szűcs Gitta +36 30 702 1499 Tervezőgrafikus, webdesigner

Grafikai tervezés – ez a két szó így együtt nagyon divatos lett a mai vállalkozói világban, pedig ha belegondolunk itt nem egy trendről van szó, korántsem. Minden, ami körülöttünk van és látható, és ember alkotta, ennek köszönheti létezését. Ha nincs tervezés, nincs színes világ körülöttünk. Ez nem egy legenda, tény.

Szóval grafikus vagyok, igen. Írhatnék ide mindenféle jó dolgot, a szakmáról, a színekről, a formákról, bizonyítva ezzel (is) szakmai hozzáértésem, tudásom. Nem fogom megtenni! A miértje nagyon egyszerű. Nem akarok én meggyőzni senkit sem. Van egy csomó blog, szakmai csoport (pl a legnagyobb közösségi hálón), ahol mindenki (is) kompetenciáját bizonygatja, sajnos sok kolléga becsmérli egymást és folyik a küzdelem az ügyfelekért. Én ezt nem akarom. Sosem akartam ebben részt venni. Sem ebben, sem az árversenyben.

Úgy gondolom, ha van egy céged, márkád, amit szívvel – lélekkel csinálsz, működtetsz, akkor meg fogod találni azt az embert, aki ennek az egésznek olyan megjelenést ad, készít, amilyet megálmodtál.
Azt is gondolom, hogy bár sokat számít, nem feltétlenül a pénz, a munka ára kell, hogy eldöntse, kivel fogsz együtt dolgozni.

Én magamat adom, láthatod a portfóliómat is. Ilyen vagyok, mint ez az iromány, kissé nyers, de lelkiismeretes.

A munkám a hobbim. Imádom!

Szeretek alkotni, de nem szeretek robotként működni. Szeretek szabad kezet is kapni, de Rád, az instrukcióidra fogok hagyatkozni, és szükségem lesz az őszinte véleményedre is a tervezés során.

Ha velem fogsz dolgozni, számíthatsz a folyamatos kommunikációra, ami lehet, hogy néha egy – két napra megakad, mert kisgyermekes anyukaként nem egyszerű az élet. De el nem fogok tűnni, ezt megígérem.

Contact Information

Magyarország
Verified by MonsterInsights