Jogi nyilatkozat

Amennyiben belépsz a www.ggdgonsulting.hu oldalra, elfogadod az alábbi feltételeket:

Ez a weboldal Jozifek-Szűcs Gitta e.v. (továbbiakban: ggdconsulting.hu) szellemi terméke és a logó ábrája az onlinevilag.eu tulajdona. Az ggdconsulting.hu weboldal bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva.

Tilos a honlap teljes egészének ill. részeinek másolása, feldolgozása és további üzleti célú felhasználása az onlinevilag.eu előzetes írásos hozzájárulása nélkül. A weboldalon elhelyezett szöveges tartalom másolása esetén, – a másolási kötbért 50.000 Ft +ÁFA / nap / megkezdett – A4-es oldalban határozzuk meg. Az így számított kötbért számlába állítjuk és az okozott kárt jogi úton behajtjuk.

A weboldalunkon elhelyezett képi és grafikai adattartalom kereskedelmi célra szerzői jogdíjfizetés nélkül felhasználható elemeket tartalmaz, azok forrását a későbbiekben részletezzük.

Weboldalunk fejlesztéséhez felhasznált szoftverek és alkalmazások után a licence díjak minden esetben megfizetésre kerültek, valamint azok felhasználási feltételeinek betartására különös figyelmet fordítunk.

Jelen weboldal többek között a következő szerzők szerzői jog védelme alatt álló grafikai, vagy egyéb alkotásait tartalmazhatja: WordPress.com, ElegantThemes.com, Divi.com, Pixabay.com, 123rf.com, stb.

Verified by MonsterInsights